huis_verwarmen_zonder_stoken_gw


HOT - HUISTEAM

Wil je graag samen met je vrienden, buurtgenoten en andere inwoners een plan maken om je huis te verduurzamen? Met hulp van het HOT-Huisteam volg je, samen met 5-7 geïnteresseerde inwoners van Helvoirt en Haaren, een online-opleiding in 6 avondbijeenkomsten. Deze winter worden er 2 HOT-Huisteams georganiseerd. 

Hierin leer je samen je eigen woning in verschillende stappen energiezuiniger te maken. Waar begin je? Wat kosten de verschillende energiebesparende maatregelen en wat levert het op? Uit welke manieren en materialen kun je kiezen?
Anders dan in het persoonlijk energieadvies krijg je, verspreid over meerdere avonden, veel informatie aangereikt en worden de verschillende mogelijkheden uitgebreid toegelicht. Tijdens de bijeenkomsten is ook veel ruimte om vragen en ervaringen met elkaar te delen.

Na deze 6 avonden heb je een concreet plan uitgewerkt voor je eigen huis, veel kennis en ervaring opgedaan en misschien wel nieuwe contacten gelegd om samen met anderen energiebesparende maatregelen aan te pakken.
Voor deze bijeenkomsten vragen we een vergoeding van € 50,= voor HOT-leden en   € 75,= voor niet leden. Na aanmelding nemen we contact met je op om de data van de avondbijeenkomsten af te stemmen.

HOT - WINTERACTIE !

Doe mee en meld je aan!

Woon je in Helvoirt, Haaren of ben je lid van HOT?
Dan organiseert HOT deze wintermaanden speciaal voor jou 100 persoonlijke energieadviezen en 2 online-opleidingen van het HOT-Huisteam.
Welke HOT-Winteractie past het best bij jou? PERSOONLIJK ENERGIEADVIES

Heb je een eigen woning en wil je graag een persoonlijk energieadvies? In een paar eenvoudige stappen bekijkt Jan Peters samen met jou de woonsituatie en krijg je een persoonlijk en onafhankelijk energieadvies. Hoe kun je het beste energie besparen, door te isoleren of besparende maatregelen te nemen? Hoe kun je toewerken naar een duurzame manier van verwarmen?

Nadat je je hebt aangemeld maken we een afspraak en sturen we je een e-mail waarin de vervolgstappen en de voorbereiding worden uitgelegd. Als voorbereiding vragen we je een aantal gegevens te verzamelen, zoals je energieverbruik en de oppervlakte van je woning. Vervolgens bespreekt Jan, in een persoonlijk adviesgesprek (online) van ca. 1 uur, de huidige woonsituatie en de persoonlijke energiewensen. Hij neemt ook een programma van maatregelen met je door waarmee je in de komende jaren tot 100% aardgas kunt besparen en maximaal electriciteit zelf gaat opwekken.
We hebben de mogelijkheid om een warmtescan van je huis te maken, waarmee je kunt zien welke plekken in je huis de meeste warmte verliezen.

In een concreet en passend advies geven we je inzicht in de verschillende mogelijkheden van besparing en de verwachte kosten en opbrengsten van deze maatregelen.
Voor dit advies vragen we een vergoeding van € 25,=.

Logo%20HOT%20def

Schrijf in voor de nieuwsbrief

* verplicht veld