Duurzaam%20helvoirt%20omstreken

HOT%20Helvoirt%20Haaren

HOT%20Helvoirt%20Haaren 8

HOT heeft een aantal vacatures

HOT wil zoveel mogelijk zonnepanelen leggen op daken van boeren en bedrijven. Uiteraard samen en in overleg met de eigenaren. Heel concreet zijn we op zoek naar 6 grotere daken. Die projecten realiseren we deels met de inzet van vrijwilligers maar ook zijn we op zoek naar deskundigen die voor een gepaste, bescheiden vergoeding willen helpen deze duurzame projecten uit te voeren.

HOT zoekt mensen met de volgende profielen:

1.
Een Projectleider die in opdracht en onder begeleiding van het bestuur alle coördinerende en opdracht gevende werkzaamheden verricht zoals planning en budgetbeheersing, afspraken met de eigenaren, vergunningen regelen, diverse zakelijke overeenkomsten afsluiten, offertes aanvragen en opdrachten verstrekken, afstemmen met netbeheerders, opleveren en overdragen aan beherende coöperatie. Hiervoor is hts-denkniveau en ervaring met soortgelijke projecten gewenst. Ca 200 uur per project.

2.
Een Zonnecoach die aan de voorkant van het project ervoor zorgt dat snel de optimale case voor zowel energiecoöperatie als dakeigenaar in beeld komt en die met zijn ervaren procesadvies projecten behoedt van valkuilen. Ca 10 uur per project.

3.
Een Communicatie- en wervingsmedewerker die samen met de back-office van Zon op Nederland/Energie Samen de werving van leden die financieel willen participeren in deze lokale duurzame projecten, organiseert. Ca 100 uur per project.
 


Heb je zelf belangstelling of ken je iemand die daarvoor geknipt is, neem dan contact op met Jan Peters, voorzitter HOT, Jan@coopHOT.nl of bel 0650630371.

Logo%20HOT%20def

Schrijf in voor de nieuwsbrief

* verplicht veld